Curiology

Het team:
Elspeth Johnson 
Elspeth is de oprichter van Curiology. In eerste instantie bedacht in oktober 2010, na een paar maanden reizen in de VS, zonder enige motivatie om de 3 uur durende rit te herstarten van en naar het werk. Wat begon als een zeer voorzichtige stap uit de wereld van Piercing en Tatoeages, wat gepruts met klei en cameo's, werd een 5 jaar durende wervelwind. Na een naamswijziging en een nieuw logo, een nieuwe medewerker én een huwelijk werd Curiology Ltd wat het vandaag den dag is. 
Liam Johnson
Liam genoot van een rustig leven toen Curiology langs kwam en dat allemaal veranderde. In een vroeg stadium van de hofmakerij, realiseerden Elspeth en Liam dat de ene de dromen en ideeën had  en dat de andere de technische vaardigheden bezat om die ideeën in de realiteit te brengen. Kort daarna werd, dankzij crowdfunding, een lasercutter aangekocht en de rest is geschiedenis.

Liam is werkzaam als Digital Designer en leeft samen met zijn meest veeleisende klant. Hij doet al het beeldmanipulatie, de verwerking, het snijden, 3D-printen en natuurlijk niet vergeten... de koffie zetten.